TEATTERI 00660:N J√ĄSENTEN REKISTER√ĖINTI KEV√ĄT 2024

Ilmoittaudu mukaan AIKUISTEN ja NUORTEN harrastajateatteriin  viimeistään  22.12.23! Ryhmiin otetaan vain tietty määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmät toteutuvat, jos osallistujamäärät täyttyvät. 

Teatteri 00660 koostuu näistä ryhmistä:

TI 17:30-19 AVOIN IMPRORYHM√Ą 1 // ¬†Impron alkeisryhm√§. Ryhm√§√§n voivat osallistua kaikki aikuiset, jotka haluavat harrastaa improilua. Opit improteatterin s√§√§nt√∂j√§, uskallusta heitt√§ytymiseen, olla pelk√§√§m√§tt√§ mokailua ja saat paljon itseluottamusta esiintymiseen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta improilusta. Hinta: 250‚ā¨/kausi + 30‚ā¨ j√§senmaksu/vuosi

TI 19-21 IMPRON JATKORYHM√Ą // Jos impron alkeet ja tekniikat on jo hallussa ja haluat syvent√§√§ improtaitojasi, t√§m√§ ryhm√§ on kuin tehty sinulle! Vapaata improilua musan kera. Hinta: 250‚ā¨/kausi + 30‚ā¨ j√§senmaksu/vuosi

TO 17:30-19 AVOIN IMPRORYHM√Ą 2 (alaik√§raja 12v) // Impron alkeiskurssi - alaik√§raja 12v! Opit impron tekniikoita, heitt√§ytymist√§, mokailun siet√§mist√§ ja itsevarmuutta! Vapaamuotoista improilua, johon aikuisen on mahdollisuus osallistua my√∂s oman nuorensa kanssa. Hinta Aikuiset: 250‚ā¨/kausi + 30‚ā¨ j√§senmaksu/vuosi. Hinta 12-17v: 180‚ā¨/kausi + 30‚ā¨ j√§senmaksu/vuosi.

TO 19-21 ESIINTYV√Ą IMPRORYHM√Ą // T√ĄYNN√Ą! // Ryhm√§ koostuu samoista elementeist√§, kuin jatkoryhm√§, mutta lis√§ksi t√§m√§ ryhm√§ valmistaa kauden aikana impron avulla esityksen, jota esitet√§√§n esitysviikonloppuna kauden p√§√§tteeksi. Osallistuminen vaatii enemm√§n sitoutumista ja tavoitteellisuutta harrastamiseen. Ryhm√§ on tarkoitettu kokeneemmille esiintyjille, joilla impron alkeet ovat jo hallussa. My√∂s impromusisoijat tervetulleita! Hinta: 250‚ā¨/kausi + 30‚ā¨ j√§senmaksu/vuosi

Ilmoittautumisen j√§lkeen saat ilmoittatumismaksun 100‚ā¨, joka v√§hennet√§√§n harrastemaksusta. Jos p√§√§t√§t perua osallistumisesi, tee se v√§hint√§√§n kaksi viikkoa ennen harrastuskauden aloitusta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Harrastemaksun loppuosa laskutetaan harrastekauden alussa. Ilmoittautuessasi mukaan ilmoittaudut automaattisesti koko vuodelle, mutta kyydist√§ saa halutessasi j√§√§d√§ pois jo kauden p√§√§tytty√§ - t√§m√§ tulee ilmoittaa edellisen jo kauden lopussa. Kev√§tkausi 2024 on: 16.1.-26.5. Kev√§tkauden harrastemaksu laskutetaan tammi-helmikuussa. Harrastemaksun lis√§ksi j√§senet maksavat j√§senmaksun 30‚ā¨, joka kattaa koko vuoden. Maksuja on mahdollista pilkkoa pienempiin osiin. Jos sinulla on mit√§ tahansa kysytt√§v√§√§ kursseista ta hinnoista tai mist√§ vaan, niin soita / laita viesti: Kati ¬†050-347 5767 :)

Huom! Meillä käy e-passi ja Edenred - näillä maksettaessa hintaan lisätään 4,5% käsittelymaksu. Näistä maksuista ilmoitettava erikseen teatteri00660@gmail.com.

Teatterin ohjaajat kevät-24: TIISTAISIN näyttelija-muusikko-musiikintekijä Jussi Ollilla, joka tunnetaan mm. Valtin roolista lastenohjelmassa Maltti ja Valtti. TORSTAISIN näyttelijä-muusikko-lauluntekijä Johanna Viksten, joka on säveltänyt ja sanoittanut biisejä useille artisteille. Johanna itse laulaa ja näyttelee ryhmässä nimeltä Impronautit.

Harjoituspaikka: Pakinkylän VPK, Pakilantie 64. 

Kauden aikana saatamme järjestää kurssimuotoista lisäopetusta vaikka tanssin, kameranäyttelemisen, musiikin tai vaikka mimiikan parissa. Tästä sovitaan erikseen ryhmän kesken kakkien toiveita kuunnellen. Lisäkurssit eivät sisälly harrastemaksuun. Kurssit ovat avoinna myös Teatteri 00660:n ulkopuolisille.